Už víte, v jakém stylu bude Vaše koupelna?

Víte, že budete bydlet v roubence a nyní jste ve fázi, ve které zvažujete podobu jednotlivých místností. A už máte představu, jak bude vypadat vaše koupelna? Inspirujte se.

 

Koupelna v přírodním stylu

Lidé si pořizují roubenku kvůli mnohým výhodám. Jednou z nich je přirozený vzhled dřeva. To se netýká jen vnějšku roubenky, ale i jejího interiéru. Dřevo dodá vašemu bydlení na útulnosti. Tímto dojmem na vás samozřejmě může působit i koupelna.

Říkáte si, že je koupelna namáhaným prostorem, do kterého dřevo nepatří? Díky dnešním moderním technologiím to už není pravda. Dřevo v koupelně se naimpregnuje a napustí kvalitním nátěrem, díky čemuž odolá i vysoké vlhkosti a častým změnám teplot.

 

Klasická koupelna s keramickými obklady? Proč ne

Nedokážete si představit svou koupelnu bez keramických obkladů a keramické dlažby? Své představy se vzdávat nemusíte. I v dřevěné roubence lze takovou koupelnu realizovat. Je jen na vás, jestli si vytvoříte koupelnu podtrhující přírodní styl či dáte přednost modernímu designu.

 

Přizpůsobte si bydlení v roubence vašim představám. Bude na vás z každé místnosti dýchat nezaměnitelná atmosféra dřeva, nebo si koupelnu obložíte klasickými keramickými obklady?


2. listopad 2014